Time Schedule

Сomentários

Transcrição

Time Schedule
Training Programme for Middle and Senior School Management Personnel 2012
Time Schedule
(Ref. No.﹕FD12-0086)
May
MON
SUN
TUE
1 (Labor Day)
WED
FRI
THU
2
SAT
4
3
(17:30-19:00,1.5hrs)
Confucius Conference Hall,
1 st flr of DSEJ
6
7
8
9
Environment and
regulations of the Macao
education policy (2)
Dr. Guo Xiao Ming
(18:00-20:00,2hrs)
Science Rm, 5thflr of LCHT
15
14
13
20
16
Science Rm, 5thflr of LCHT
11
12
10
School planning
and thinking (1)
Dr. Yuen Pong-yiu
(17:00-21:00,4hrs)
School planning
and thinking (2)
Dr. Yuen Pong-yiu
(17:00-21:00,4hrs)
Science Rm, 5thflr of LCHT
Science Rm, 5thflr of LCHT
17
Macao curriculum
development and schoolbased curriculum (1)
Dr. Wang Min
(18:00-21:00,3hrs)
Macao curriculum
development and schoolbased curriculum (2)
Dr. Wang Min
(18:00-20:00,2hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
21
22
Science Rm, 5thflr of LCHT
23
24
Changes of Macao
society and future
development of schools(1)
Dr. Guo Xiao Ming
(18:00-20:00,2hrs)
CDL
27
28
29
Dr. Lam Iok Fong
(17:00-19:00,2hrs)
The development of
special education(1)
Dr. Sin Kuen Fung
(18:00-21:00,3hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
Science Rm, 5th flr of LCHT
Handling of relationship
with the media and public
30
5
Environment and
regulations of the Macao
education policy (1)
Dr. Guo Xiao Ming
(14:30-18:30,4hrs)
Graduation ceremony for the
programme 2011 and opening
ceremony for the programme
2012 & Course Introduction
31
Changes of Macao society
and future development of
schools(2)
Dr. Guo Xiao Ming
(18:00-20:00,2hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
Address: 1. DSEJ (Direcção dos Serviços de Educação e Juventude)
: Avenida de D. João IV, n.os 7-9, 1.° andar, Macau
2. LCHT (Escola Primária Luso-Chinesa "Sir Robert Ho Tung" ) : Estrada da Vitória, Macau
3. CDL (Centro de Difusão de Línguas)
: Rua Formosa, n° 31. A Secretaria do referido Centro funciona no 3° andar, Macau
18
19
The development of schoolbased curriculum and the role
of principals in school-based
curriculum planning
Dr. Ngan Ming Yan
(14:30-19:30,5hrs)
Science Rm, 5thflr of LCHT
25
26
The basic theory of
management (1)
Principal Chan Kin Hung
(9:00-13:00,4hrs)
Study Rm, 6thflr of LCHT
Training Programme for Middle and Senior School Management Personnel 2012
Time Schedule
(Ref. No.﹕FD12-0086)
JUNE
TUE
MON
SUN
WED
FRI
THU
SAT
1
The development of
special education (2)
Functional Chief
Choi Io Chan
(18:00-20:00,2hrs)
th
Science Rm, 5 flr of LCHT
3
4
5
6
7
The basic theory of
management(2)
Principal Chan Kin Hung
(10:00-13:00,3hrs)
Study Rm, 6thflr of LCHT
10
11
Teaching management
and leadership(1)
Principal Chan Kin Hung
(10:00-13:00,3hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
12
Study Rm, 6thflr of LCHT
13
14
15
The professional
development and
growth of teaching staff
Principal Ho Ying Hon
(14:30-19:30,5hrs)
CDL
17
18
Financial management
concept and practices(1)
Macao Institute
of Management
(18:00-21:00,3hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
24
25(Special Grant for exempt from work)
19
9
8
Student management and Student management and
development(1)
development(2)
Mr. Chan Tak Hang
Mr. Chan Tak Hang
(18:00-21:00,3hrs)
(18:00-21:00,3hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
2
20
16
Teaching management
and leadership(2)
Principal Chan Kin Hung
(10:00-13:00,3hrs)
Study Rm, 6thflr of LCHT
21
22
23 (Dragon Boat Festival)
28
29
30
Financial management
concept and practices(2)
Macao Institute
of Management
(18:00-21:00,3hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
26
27
Financial management
concept and practices(3)
Macao Institute
of Management
(18:00-20:00,2hrs)
School facilities management
and planning
Dr. Tang Chih Min,
Division Head Wong Chiu Yin
(14:30-18:30,4hrs)
CDL
Science Rm, 5th flr of LCHT
Address: 1. DSEJ (Direcção dos Serviços de Educação e Juventude)
: Avenida de D. João IV, n.os 7-9, 1.° andar, Macau
2. LCHT (Escola Primária Luso-Chinesa "Sir Robert Ho Tung" ) : Estrada da Vitória, Macau
3. CDL (Centro de Difusão de Línguas)
: Rua Formosa, n° 31. A Secretaria do referido Centro funciona no 3° andar, Macau
Training Programme for Middle and Senior School Management Personnel 2012
Time Schedule
(Ref. No.﹕FD12-0086)
JULY
TUE
MON
SUN
1
THU
WED
2
3
4
FRI
SAT
5
Establishment of relationship
between the school and
community/ organisation
Director General
Kuan Sok Leng
(10:30-13:00,14:30-17:00,5hrs)
Study Rm, 6th flr of LCHT
Establishment of school
information network
Dr. Zhang Liming
(17:00-19:00,2hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
8
9
10
Development mode of
home-school
cooperation(1)
Dr. Chan Mow Chiu
(17:00-21:00,4hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
15
16
11
12
13
Development mode of
home-school
cooperation(2)
Ms. Lam Yee Wah
(17:00-21:00,4hrs)
Science Rm, 5th flr of LCHT
17
18
19
20
Supervisor Chow Pui Leng
(14:30-18:30,4hrs)
Study Rm, 6th flr of LCHT
23
24
25
14
Human resources
management concept
and practices(1)
Principal Chan Kin Hung
(9:00-13:00,4hrs)
Study Rm, 6th flr of LCHT
Crisis Management
22
7
6
26
27
21
Human resources
management concept
and practices(2)
Principal Chan Kin Hung
(9:00-13:00,4hrs)
Study Rm, 6th flr of LCHT
28
School self-evaluation
Dr. Yuen Pong-yiu
(14:30-18:30,4hrs)
Study Rm, 6th flr of LCHT
29
30
31
Address: 1. DSEJ (Direcção dos Serviços de Educação e Juventude)
: Avenida de D. João IV, n.os 7-9, 1.° andar, Macau
2. LCHT (Escola Primária Luso-Chinesa "Sir Robert Ho Tung" ) : Estrada da Vitória, Macau
3. CDL (Centro de Difusão de Línguas)
: Rua Formosa, n° 31. A Secretaria do referido Centro funciona no 3° andar, Macau

Documentos relacionados

Lista de candidatos não elegíveis para atribuição de bolsas de mérito

Lista de candidatos não elegíveis para atribuição de bolsas de mérito Fundo de Acção Social Escolar Lista de candidatos não elegíveis para atribuição de bolsas de mérito para o ano lectivo de 2015/2016 (Ordenamento por ordem nome) Observações: Qualquer reclamação de...

Leia mais